Sztárok

Ez lesz a büntetése Istenes Bencének

Istenes Bence olcsó poénjaival botránkoztat.

A szombat esti X-Faktor adásában Istenes Bence gondolatai csak a szex körül jártak, amivel nem kis kellemetlenséget okozott műsorvezetőtársának, Lilunak és Szabó Ádámnak is, akitől előadása után az következőt kérdezte: “Nem gondolkoztál el azon, miközben összeraktátok a produkciót, hogy esetleg megcsinálod valamelyik lányt itt a színpadon?” Erre a kérdésre Szabó Ádám hirtelen nem is tudott válaszolni, és a mentorok sem hittek a fülüknek – írja a Blikk. „Ezek a poénok nincsenek előre megírva, spontán jönnek, és tudom, olykor a határán vagyok annak, hogy megsértsek valakit, de ez soha nem célom. Sőt, figyelek is arra, hogy a vicc ne legyen bántó” – mondta Istenes Bence.

A műsor főszerkesztője, Schiwert-Takács László szerint Bence humora szórakoztató. „Nem gondolom, hogy megrovásban kellene részesítenünk Bencét csak azért, mert vicces. Neki ez a dolga, nem hiszem, hogy túllőtt volna a célon… Szerintem ez inkább szórakoztató, mint megbotránkoztató” – mondta.

Túllépte a határt Istenes Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top