Sztárok

Így lett 100 kilós Bereczki Zoltán

Minden pénteken ámulva figyeljük, ahogy nőből férfivá, férfiból pedig nővé alakulnak át a Sztárban sztár énekesei. Nem győzik dicsérni a maszkmestereket, akik kezei között akár több órát is el kell töltenie egy-egy énekesnek. Azonban nemcsak a maszkmester, de a stylist élete sem egyszerű. Kisprumik Ádám két hétre előre dolgozik, és bizony nincs könnyű dolga.

Így lett 100 kilós Bereczki ZoltánÖt napig varrták Szandi fellépőruháját

„Nem mindennapi feladat, hogy egy férfiből nő legyen, sokszor kifejezetten nehéz. Például amikor Bereczki Zolit több mint száz kilós nővé kellett faragni, az nem volt egyszerű, hisz több réteg ruhát kellett rápakolnunk. Vannak egyébként kifejezetten kövérítő ruháink, pótfenekek és póthasak, ezeket használjuk. Az igazán nagy kihívást az jelenti számunkra ebben a műsorban, hogy hétről hétre nekünk kell elkészítenünk a ruhát, nem pedig csak úgy kiválogatjuk” – kezdte mesélni a divatmágus a Nők Lapja Cafénak, és rögtön azt is elárulta, kinek a fellépőruháját volt az eddigi legköltségesebb feladat elkészíteni. Szandi Shakirává alakulása került eddig a legtöbb pénzbe, ugyanis marabutollból és rengetegféle anyagból készült. A varrónő öt napig dolgozott a kézzel horgolt, tüll anyagból kombinált ruhán” – árulta el Kisprumik, akinek a legemlékezetesebb munkája mégis Nótár Mary Christina Aguilerává formázása volt.

Nótár Mary változott a legtöbbet

„Az az átalakítás nagyon jól sikerült, hisz Maryt még soha nem láthattuk ilyen jelmezben. Akkor és ott, Christina Aguileraként pedig benne is felszakadt valami, azóta sokkal felszabadultabb” – mesélte a stylist, aki maga is sokat tanult a Sztárban sztár műsorai alatt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top