Sztárok

Berki Krisztián magányosan élvezte a Sztárban sztár döntőjét – galéria

Több híresség is részt vett péntek este a Sztárban sztár döntőjén. Berki Krisztián magányosan érkezett, később azonban Szalontai Szilvia is csatlakozott hozzá egy jóképű fiatalember társaságában.

Fergeteges hangulatban telt a Sztárban sztár péntek esti döntője. Átváltozóművész énekeseink döntős produkciói több hírességet is a stúdióba vonzottak, így például a közönség soraiban feltűnt Tilla, vagy épp Iszak Eszter. A sajtó számára fenntartott részen egyszer csak egy magányos farkasra lettünk figyelmesek. Az Édes élet sztárja, Berki Krisztián ezúttal a sarokba meghúzódva, visszafogottan élvezte a show-t. A műsor kezdete előtt néhány perccel azonban befutott a reality egyik legfrissebb szereplője is, az Amerikából hazatért egykori énekesnő-modell, Szalontai Szilvia, aki szürke sapkájába burkolózva az adás szüneteiben a telefonját nyomkodta. Amit már csak azért sem értünk, mert Berkivel ellentétben ő nem egyedül, hanem egy jóképű borostás fiatalember társaságában érkezett. Hogy a sármos úr milyen státuszban volt jelen Szilvi oldalán a műsor alatt, azt sajnos nem tudtuk meg, hisz a kétezres év elején műsorvezetőként is dolgozó szőkeség és partnere sietősen távoztak az eredményhirdetés után.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top