Sztárok

Szexi Mikulásnak öltözött Liptai Claudia – galéria

A Mikulás-napi döntő alkalmából többeket is pirosba öltöztettek. Liptai Claudia csipkeszettje pedig igencsak szexire sikeredett.

Úgy alakult, hogy a Sztárban sztár pénteki döntője éppen Mikulás napjára esett. A gyerekek egyik kedvenc ünnepe előtt tisztelegve pedig többeket is pirosba öltöztetett a műsor stylistja. Nem csak Szandi viselt szexis Mikulás-ruhát, de Liptai Claudia is talpig piros csipkeruhában volt, amiről a férfi nézőknek inkább a végzet asszonya, semmint a fehér szakállú juthatott eszükbe. Claudia ugyanis csak úgy tündökölt a csinos ruhában. Szívesen fotózkodott közönségben ülő ismerőseivel és a tőle megszokott csípős poénokból sem volt hiány. Bár felmerül a kérdés, hogy a mosoly mögött őszinte boldogság bújik-e meg, hisz amikor Bereczki Zoltán Zorán bőrébe bújva énekelte, hogy a szerelemnek múlnia kell, Liptai végig csukott szemmel hallgatta a produkciót.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top