Sztárok

Így még sosem láttad Rihannát – fotók

Akárhányszor előkerül egy fotó Rihannáról, mindig máshogy néz ki. Vagy a hajával újít be, vagy új tetoválást villant, vagy egy merész ruhadarabot választ magának, de mindig felhívja magára a figyelmet. Most sem tette ezt másként.

Rá sem lehet ismerni Rihannára. Az énekesnőt épp akkor kapták lencsevégre, amikor kedvenc éttermébe sietett. Smink nélkül, egy farmerben és egy bő szürke pulcsiban, hosszú, fekete göndör hajjal jelent meg, egy teljesen átlagos lányként. Pedig Rihannára sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szolid lenne. Nemegyszer fetrengett már nyilvánosan részegen, vagy lépett már színpadra drog hatása alatt, de arra is volt már példa, hogy koncertje után szinte ájultan vitték el a biztonságiak. Botrányainak listáját csak tovább bővíti pucér fotóival, amiket ő maga is előszeretettel töltöget fel közösségi oldalaira. De láthattuk már sétálgatni átlátszó felsőben vagy fellépni egy félkarú és féllábú kezeslábasban is, amit ráadásul egy fekete szilikonpántos melltartóval viselt. Hosszan lehetne még ecsetelni a divatbakikat és botrányokat, ezért is meglepő Rihanna szürke kisegeret idéző megjelenése. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top