Sztárok

Dögös dekoltázst villantott Sarka Kata – fotó

Sarka Kata mélyebb betekintést engedett abba, hogyan folyik nála egy edzés.

Dekoltázst villantott Sarka Kata - fotóSarka Kata hetente többször jár sportolni, gondosan ügyel is arra, hogy erről mindig mindenki értesüljön. Edzés előtt, közben, után című fotókkal van tele közösségi oldala, így a rajongók pontosan, napról napra követhetik, hogy égeti a zsírt Hajdúné. Hétfőn azonban Kata egy kis ráadás meglepivel örvendeztette meg követőit. Hajdú Péter neje ugyanis a nagy sportolás közepette megvillantotta mély dekoltázsát is. A lelkesen sportoló Katát azonban ez nem zavarta, egy montázsban tette fel oldalára a fotókat, képaláírásában természetesen az edzés szó mellől nem hiányozhatott a kis szívecske.

Kata nem mindig edz magányosan, nemrég Vajna Tímeával együtt számoltak be arról, hogy hetente háromszor járnak konditerembe, hogy minél tökéletesebb legyen az alakjuk. Míg Timi arra gyúr, hogy újra húszéves legyen, addig Kata a táskájában hordott motivációs fotókat nézegetve szánja rá magát az edzésekre. A lányok egyébként nemcsak a magán-, hanem az üzleti életben is szorosabb kapcsolatot ápolnak, hiszen Vajna Tímea beszáll a szépségiparba, így immáron közösen folytatják a munkát Sarka Katával, aki a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top