Sztárok

Ez Sarka Kata új szenvedélye

Huszonhét éves korára érett igazi háziasszonnyá Sarka Kata, aki két gyermekével közösen süt-főz a konyhában.
A(z) “Te mennyire vagy gyakorlott a konyhában?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Rendszeresen főzök

Első ránézésre nem sokan hinnék el, hogy Sarka Kata igazi konyhatündér. A kétgyermekes anyuka, aki amellett, hogy saját vállalkozását vezeti, sokat foglalkozik a külsejével is, emiatt gyakran került a támadások kereszttüzébe. Ám úgy tűnik, Hajdú Péter nemrégiben még szexi fotósorozaton pózoló felesége mostanra érett háziasszonnyá. Kata ugyanis egyre többet sürög-forog a konyhában, aminek családja örül a legjobban. „Pár hónapja kezdtem el rendszeresen sütni-főzni, hogy a gyerekeknek már ne csak az legyen jó, amit a nagyik főznek. Mostanra eljutottunk oda, hogy szinte már csak arra vágynak, amit én csinálok” – kezdte Kata, akinek főzőtudományával nemcsak büszkélkedik két gyerkőce, de gyakran be is segítenek neki a konyhában.

Szívesen főz együtt gyermekeivel

„A minap volt nálunk egy nagyobb baráti összejövetel, ötfogásos menüt készítettem, és már érkezésükkor azzal fogadták a vendégeket a gyerekek, hogy mi lesz a desszert, és milyen szép a leves, amit együtt díszítettünk. Sokat segítenek nekem, olykor tényleg segítség, hogy ott vannak körülöttem. Nagyon ügyesek, Noncsi például már gond nélkül szét tudja választani a tojást, míg Dávid teljesen egyedül paníroz. Tudja a sorrendet, odafigyel, és nagyon precíz” – mesélte az egykori szépségkirálynő, aki azt sem tartja kizártnak, hogy saját főzőműsort vezessen. „Egyszer szívesen csinálnék egy ilyen jellegű műsort, de ahhoz még sokat kell tanulnom. Bonyolult ételeket még nem nagyon készítettem, egyelőre örülök annak, hogy örömet szerzek a családnak. Amióta főzök sokkal otthonosabb a légkör is. Bár Petinek soha nem volt egy rossz szava sem, amiért nem főzök, most mégis azt látom rajta, hogy jólesik neki, ha ott várja a reggeli az asztalon, mire felébred” – tette hozzá a családanya, akit épp Fanta-szelet készítése közben értünk utol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top