Sztárok

Szexi fotók készültek Sarka Katáról

Sarka Kata tízféle karaktert mutatott be a fotósorozatban.

Egy fotózás keretében ismét megmutatta magát Sarka Kata. Egyedi tervezésű cipők és ékszerek kedvéért dobta le ruháit Hajdú Péter neje – írja a Bors. „Egy népszerű és kifinomult termékeket gyártó olasz–magyar cég keresett fel, és kért meg, hogy készítsünk pár képet rólam és a termékekről. A fotózáson a saját ruháimat és cipőimet egyaránt használtam, csakúgy, mint kedvenc ékszereim közül is jó párat” – mondta Kata, akinek férje, Hajdú Péter nem szól bele, hogy felesége mennyire vetkőzik le, mennyit mutat meg magából. „Szerintem illik így kinéznie egy 27 éves fiatal nőnek. Számomra ez alapvető, szeretek tetszeni a férjemnek és másoknak is. Szerintem az lesz az igazi teljesítmény, ha majd negyvenévesen is úgy nézek ki, mint most” – mesélte az anyuka.

Sarka Katáról készült képgalériánkat itt megnézheted: 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top