Sztárok

Előtte-utána: nagy változáson ment át Sarka Kata – fotó

Sarka Kata kitartásának köszönhetően látványosan átalakította testét, amit büszkén meg is mutat.

Sarka Kata terhessége alatt felszedett pár plusz kilót, így a szülést követően nagy erőkkel kezdett el dolgozni a zsírpárnácskák leolvasztásán. Folyamatosan arról ír, hogy edzésen van, vagy épp konditerembe indul. Hajdúné rettentő eltökélt, ha a testmozgásról van szó. Ezúttal segítő szándékkal egy motivációs fotót töltött fel rajongóinak közösségi oldalára. Az előtte-utána fotókon szemmel láthatóan hatalmas a különbség Kata akkori és jelenlegi alakja között.

„Itt egy újabb motivációs fotó! Ha nekem sikerült, akkor nektek is fog! Csak elkezdeni nehéz! Változtass! Sosem működik az, hogy majd holnaptól, vagy majd hétfőtől! Nem! Ha elhatároztad, hogy szeretnéd a változást, akkor tegyél érte azonnal és ne engedd, hogy a gyengeséged legyőzzön!” – írta Sarka Kata, aki lelkiismeretesen jár edzeni, hetente többször újdonsült barátnőjével Vajna Tímeával is. Valljuk be, láthatóan van eredménye kitartó munkájának.

Előtte-utána: nagy változáson ment át Sarka Kata – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top