Sztárok

Katalin hercegnét koppintja Kim Kardashian – fotók

Az egyedi és utánozhatatlan Kim Kardashianról kiderült, mégsem olyan egyedi és utánozhatatlan. Sőt, inkább ő utánoz, ráadásul nem mást, mint Katalin hercegnét. Íme öt szett, ami bizonyítja, hogy Kardashian koppintós lett.

Mindketten világhírűek, mindketten a nyáron lettek anyukák,  és mindkettőjük neve K-val kezdődik, de itt véget is érnek a hasonlóságok Kim Kardashian és Katalin hercegné között. Kim mindig  hangoztatja, mekkora divatdiktátor, ennek azonban ellent mondanak korábbi viseletei és az, hogy úgy tűnik, egy ideje Katalin hercegnétől lop stílustippeket. A probléma az, hogy amíg Katalin hercegné az eleganciát és a kifinomultságot képviseli, addig Kim megjelenéséről ugyanez nem mindig mondható el, bár néha sikerül eltalálnia, mi is áll jól neki. 

Katalin hercegnét koppintja Kim Kardashian - fotó
 
Kimnek már csak a kalap hiányzik a fejéről, igaz úgy sem érhet Katalin hercegné nyomába. Míg Katalin kifejezetten elegáns a piros szettben, addig Kardashian rakott szoknyája inkább egy iskoláslány hatását kelti.
Katalin hercegnét koppintja Kim Kardashian - fotó
Katalin hercegné imádja a rakott szoknyát, finom galléros kis nyári ruhája pedig igazán üde megjelenést kölcsönöz neki. Kim Kardashian a sárga szettet ezúttal kicsit felspékelte és egy partiba már egészen másképp mutat az A-vonalú, fodorral díszített koktélruha. Nem elhanyagolható, hogy Kardashian minden apró részletre figyelt, így nemcsak a ruha szabása és színe egyezik, de még a cipő is hasonló.
 
Katalin hercegnét koppintja Kim Kardashian - fotó

 

Míg Katalin egy kardigánnal finomít, addig Kanye West kedvese nem rejtegeti kerekedő kebleit, amit a minta és a különleges formájú öv még jobban kiemel. Hiába, az egyik a britek hercegnéje, míg a másik a celebvilág kiránynője.
 
Katalin hercegnét koppintja Kim Kardashian - fotó

 

Talán az egyetlen eset, amikor az utánzón jobban áll a viselet, mint az utánzotton. Katalin hercegné számára ezúttal nem bizonyult a legjobb választásnak az ezüstös estélyi, míg Kardashian homokóra alakját kivételesen kifejezetten szépen emeli ki a különleges ruha.
 
Katalin hercegnét koppintja Kim Kardashian - fotó

 

Végül egy-egy jól elkapott pillanat, amire akár azt is mondhatjuk, hogy a selfie-tudor készítője még mozdulataiban is koppintja a brit trón várományosának hitvesét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top