nlc.hu
Sztárok

Trokán Nóra nem csak remek színésznő, hanem tehetséges fotós is

Íme a bizonyíték: Trokán Nóra nem csak remek színésznő, hanem tehetséges fotós is

A színésznő nem csak a kamerák előtt, hanem a kamerák mögött is elképesztően tehetséges!

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek tizenegyedik vendége nem más, mint Trokán Nóra. A színésznő napját tehát végig követhetjük a streamvideóban, amelyből már ki is derült, hogy Nóra tanítóként is tevékenykedik, lovaglást és a lovak gondozását tanítja a fiatal hallgatóknak. A nap folyamán pedig egy újabb oldalát is megmutatta a nagyközönségnek. 

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

Nóra nem csak a kamera előtt, hanem a másik oldalán is szeret tevékenykedni – ez ugye nem újdonság, hiszen ezt az információt a nap elején már a műsor házigazdája, Geszti Péter is elárulta róla. A mai napon Nóra Rujder Vivient fotózta, ez azonban nem számít a színésznő számára kivételes alkalomnak, ugyanis rendszeresen fotózta már a színésztársait. A fotózás egyébként kifejezetten jó hangulatban telt Nóránál és Viviennél, rengeteget viccelődtek a képek készítése közben. 

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan dolgozik a színésznő a kamera másik oldalán, akkor ne habozz a videóra kattintani!

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Trokán Nóra, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top