Sztárok

Ők jelentkeztek a Való Világ hatodik szériájába – videó

Egymást "megszögelni" vágyó fiatalok, alsógatyában ordítozó játékosjelölt. Íme, a Való Világ hatodik szériájának első jelentkezői.

Már csak hatszor kell álomra hajtanunk a fejünket, a Való Világ hatodik szériájának indulásáig. Ez kinek jó, kinek rossz hír, egy azonban biztos: VV ‘namivanöcsém’ Cristofel felkötheti a gatyáját, ugyanis megérkeztek a trónkövetelők. Az RTL2-n január 12-én induló műsor három beharangozó kisfilmjében az eddigieknél jóval bevállalósabb önjelölt celebritások kápráztatnak el minket magasröptű kortes beszédeknek is beillő monológjaikkal: miért is ők azok, akik felkerülhetnek a celebégbolt legfényesebb csillagai közé. Lesz itt minden: megagagyi zselés haj, az elmaradhatatlan okostojás, aki még életében nem látott testközelből lányt és ruháitól pillanatok alatt megszabaduló pajkos kis naiva, merthogy: “Én nem azért akarok beköltözni a villába, hogy bikiniben zuhanyozzak”. Ígéretes felhozatal.

1. „Aztán kijövök és én leszek a király, nem?”

2. „Két lány jött most… az egyiket azért megszögelném”

3. „Á, én nem leszek csicska, én a főnök leszek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top