Sztárok

Ő lesz a Jóban Rosszban új szereplője – fotó

Néhányunknak már ismerős lehet a Jóban Rosszban új szereplője a tévéből, ám eddig inkább csak anyukája oldalán láthattuk.

Ő lesz a Jóban Rosszban új szereplője -  fotóNéhány héttel ezelőtt egy korábbi szereplő, Szorcsik H. Viki újszülött kisfia tűnt fel a TV2 napi sorozatában, hamarosan azonban egy új gyermekszereplővel bővül a brigád. Pipi, Fábián Anita kislánya ugyanis szerepet kapott a Jóban Rosszban sorozatban. „Grande (Nagy Tamás, a sorozat producere – a szerk.) már évek óta ostromol az ötlettel, ám Pipit eddig nem érdekelte, korábban pedig én mondtam nemet, mert túl kicsi volt még. Most azonban ismét felvetődött az ötletet, és a kislányom már nagyon lelkesen mondott igent” – kezdte a sorozat Szilviája, akit épp a forgatási szünetben értünk utol. A színésznő és kilencéves kislánya otthon is sokat gyakorolnak, már bő háromnegyed éve készülnek a feladatra. „Több casting is volt, mindegyiken jól teljesített. Sokat tréningeztem őt otthon is, hogy ő maga is lássa, mennyire alkalmas a feladatra. A színészi véna megvan benne, ha nem lenne, nem is engedtem volna a szereplést. Már három napot forgatott is, sok közös jelenetünk lesz” – tette hozzá a büszke anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top