Sztárok

Íme, A Dal 2014 eddigi közönségkedvencei – videó

Öt nap múlva kezdődnek meg A Dal 2014 elődöntői, a YouTube-ra felkerült hivatalos videók alapján máris látszik, kik az eddigi közönségkedvencek.

Január 25-én kezdetét veszi A Dal 2014, hogy kiderüljön, ki lesz az az egy, aki a harminc énekes/zenekar közül lehetőséget kap arra, hogy kijusson az idén Dániában megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválra. Bár még öt napig készülhetnek az énekesek az első megmérettetésre, mi kíváncsiak voltunk, kik is az eddigi favoritok. Megnéztük A Dal hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött videók letöltési adatait. Íme, a lista. Hétfő estig őket hallgatták meg a legtöbben.

1. HoneyBeast – A legnagyobb hős

2. Szécsi Saci és Böbe – Born to fly


3. Pál Dénes – Brave new world

(Rövidített verzió az Universal Music Hanglemezkiadó Kft. kérésére)

4. Bogi – We all

5. Hien – The way I do

A zene.hu internetes oldalon elérhető szavazáson azonban teljesen más végeredmény született. Legalábbis a hétfő esti állás szerint a zeneszeretők 18,7 százaléka Gájer Bálint dalát juttatná ki az Eurovíziós Dalversenyre, míg a második helyen álló Pál Dénes a szavazatok 12,3 százalékát szerezte meg eddig. Érdekes, hogy ők ketten harcoltak meg egymással a Voice döntőjében is. Akkor Dénes lett a befutó.

 Az összes versenyző videóját itt nézheted meg! Te kinek szurkolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top