Sztárok

Gyanúsítottként hallgatták ki Kállay-Saunders Andrást

Az énekes és társa állítólag életveszélyes sérülést okozott a Hajógyári-szigeten történt verekedésben.

Gyanúsítottként hallgatták ki Kállay-Saunders Andrást és társát életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tavaly májusban a Hajógyári-szigeten történt verekedés ügyében – írja a Bors. A Megasztár felfedezettje akkor az mondta, hogy egy buliból hazafelé tartva kötöttek beléjük, szerelmét, Tolvai Renit inzultálták, és ő a verekedésbe keveredő barátja segítségére sietett.

A bulvárlap úgy tudja, a verekedésben megsérült testvérpár egyik tagja arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg testvére agylebenysérüléssel napokig feküdt az intenzív osztályon. Ezért a súlyos testi sértés miatt indult nyomozást, amelyet még nem zártak le,  életveszélyt okozó testi sértéssé minősítették át.

A bulvárlap az ügyben megkereste A Dalban idén is induló Kállay-Saunderst, ám nem érte el, menedzsere pedig csak annyit közölt, hogy nem tud az új fejleményekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top