Sztárok

Kínaiak százmilliói előtt lép fel az Attraction

A brit tehetségkutató műsor győztesét lépteti fel sztárvendégeként a kínai központi televízió (CCTV) hagyományos holdújévi gálaműsorában. A csapatot a londoni székhelyű JEM Artist művészeti menedzsment iroda vitte el Pekingbe.

Szűcs Zoltán társulatának fellépését a január 30-i műsorban egyelőre nem kíséri kínai médiaérdeklődés, mivel jelenlétüket, illetve szereplésüket nem hozták még hivatalosan nyilvánosságra. A fellépőket titoktartásra kötelezték – akárcsak a királyi családi előtti produkciójukat megelőzően –, a próbák és a felvétel helyszínén szigorú biztonsági intézkedésekkel igyekeznek megakadályozni, hogy illetéktelenek tudomására jussanak a meglepetésnek szánt produkció részletei.

A CCTV újévi műsorát évek óta hangos kritikával illetik a sajtóban és a közösségi médiában, aminek oka elsősorban a több száz milliós közönség túlzott elvárása. Évtizedekig ez volt a kínaiak legnagyobb családi ünnepét, a holdújév kezdetét köszöntő legnézettebb és legdrágább zenés, táncos televíziós program. A program szerkesztőin, rendezőin nagy a nyomás, s valószínűleg ezért is hívták meg sztárvendégnek az idén a londoni árnyékszínházas szerepléssorozat után nemzetközi hírűvé vált Attractiont. Tavaly Céline Dion kanadai énekesnő léphetett fel Pekingben, de nem volt egyértelműen pozitív a fogadtatása.

A CCTV idei gálaműsora a kínai holdújév előestéjén, január 30-án, csütörtökön, magyar idő szerint délután egy és öt óra között lesz látható és világszerte nézhető.

Kínaiak százmilliói előtt lép fel az Attraction

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top