Sztárok

Kizárták Simont a Való Világból

Megtörtént az első fordulat a VV 6-ban: Simont kizárták.

Volt már példa arra korábbi szériában, hogy a Való Világ játékosát kizárták, a mostani eset viszont több okból is meglepő volt, hiszen ilyen éles balhét eddig még nem láthattunk, arról pedig korábban végképp nem volt szó, hogy ekkora horderejű kérdésben a nézők dönthessenek.
VV Simon számára jó ötletnek tűnt cigarettával a kezében egy kis bólét locsolni a kabalaállatként kapott liba vizestáljába, ez pedig olyan magas labda volt a többieknek, hogy Viki azonnal nekiesett riválisának. A vita villámgyorsan óriási balhéba torkollt, ennek során több játékos is teljesen kifordult magából. Viki a provokációban odáig ment, hogy a kölcsönös sértegetések közben fogta magát és lerántotta Simon nadrágját, aki ekkor már nem tudott uralkodni magán és elszakította a lányon a pólót, melyet viselt.
A korábbi szokásokkal ellentétben a döntés súlyát a szerkesztők a nézők vállára rakták, telefonon kellett ugyanis megszavazni, hogy Simon távozzon-e a villából vagy maradhat-e tovább játékos. A szavazatok alapján Simonnak viszont távoznia kellett tegnap este, így a játékosok már párbaj előtt  elkezdtek megfogyatkozni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top