Sztárok

Muri Enikő feláldozza magánéletét a karrier érdekében

Időt és energiát nem sajnálva, tudatosan építi a jövőjét Muri Enikő – ez a feszített tempó azonban óhatatlanul rányomja bélyegét az élete többi területére.

Muri Enikő mindent feláldoz a karrierjéértAz élet olykor elvesz valamit, hogy aztán mást adjon helyette – tartja a (némiképp közhelyes) mondás, és ez Muri Enikő esetében is abszolút igaz. A Szinetár Dóra helyére került énekesnő ugyanis nem tartozik azon szerencsés emberek közé, akiknek mind a karrierjük, mind pedig a magánéletük sínen van. Ő azonban – mint azt a Nők Lapja Cafénak elárulta – szomorkodás helyett inkább arra koncentrál, hogy minden helyzetben maximálisan helytálljon: Enikő jelenleg három darabban (Ghost; Én, József Attila, Menyasszonytánc) játszik, ha pedig éppen nem a színház, akkor a fellépések töltik ki az idejét. “Azóta nincs időm pihenni, amióta véget ért az X-Faktor – na, ezt persze nem panaszként mondom. Folyamatos a pörgés, állandóan rohanok, s mivel nem tudok huzamosabb ideig egy helyben maradni, amikor van némi szabadidőm, akkor is igyekszem valamit hasznosat csinálni: például kitakarítom a lakást” – mondta el az NLC-nek Enikő, aki azt sem titkolja, hogy kellett némi idő, amíg hozzászokott ahhoz, hogy – a civil emberekkel ellentétben – neki nem napi 8-10-12 óra a munkaideje.

Karrier–szerelem 1:0

Muri Enikő mindent feláldoz a karrierjéértMint mondja: ennek ellenére nem a kevés együtt töltött idő játszott szerepet a Kerényi Miklós Mátéval való szakításában. “Mátéval azóta is nagyon jóban vagyunk, tehát úgy dolgozunk együtt, mintha mi sem történt volna” – magyarázta. Enikőt a szakítás több dologra is rádöbbentette, ennek következtében pedig nemrég egy komoly döntést hozott. “Ez a kapcsolat is nagyon jó példa volt arra, hogy ne nyilatkozzak többet a magánéletemmel kapcsolatban – maximum csak akkor, ha komoly fordulat következik be. Nem szeretnék támadási felületet hagyni: arra törekszem, hogy megtaláljam az arany középutat, ami, valljuk be, nem egyszerű” – mesélte a modellként is szereplő Enikő, aki köszöni szépen, szingliként is remekül érzi magát. Ennek ellenére persze bízik benne, hogy talál majd egy olyan férfit, aki el tudja fogadni korántsem átlagosnak mondható életvitelét – mindaddig pedig a karrierjére koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top