Sztárok

Szakmát vált Muri Enikő?

Modell lett az X-Faktor sztárja, folyamatosan pózol a kamerák előtt. A tehetségkutató legjobb énekesnője nem bánja a sok felkérést, sőt a fotóit egy albumba rendezné – írja a Blikk.

Szakmát vált Muri Enikő?Muri Enikőt folyamatosan fotózzák a magazinok és a divatújságok, csak ezen a héten három helyre kell mennie, hogy lefényképezzék szebbnél szebb ruhában. A 2011-es X-Faktor legjobb énekesnője állítja, jó érzés kipróbálni magát egy másik világban, munkakörben. „Én egyelőre nem érzem magam modellnek, de azt látom, hogy valamiért sok megkeresést kapok” – mondta az életével játszó, 22 éves énekesnő, aki nem érti, miért akarják ennyiszer lefényképezni. „Csak pozitív visszajelzést kapok. Már annyi fotó jött össze, hogy azon gondolkodom, hogy az összeset egyberakom, és készítek magamnak otthonra egy albumot” – árulta el a pikáns klipjével bemutatkozó Enikő, aki nagyon megszerette a modellkedést, ám egyelőre nem tudja magát elképzelni ezen a pályán profiként.

Kattints a képre és nyerj!
                                  Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top