Sztárok

Gyűlöletre vágyik VV Éva

Az egykori botrányhősnő visszatért a gyökereihez – már ami a valóságshow-k világát illeti. VV Éva azt ígéri: unalomtól – akárcsak a ValóVilág idején – most sem kell tartanunk.

A néhány hónappal ezelőtt jó útra tért Baukó Éva sohasem titkolta, hogy anno elsősorban nem a nyeremény volt az, ami miatt jelentkezett az akkor még RTL Klubon futó valóságshow-ba. A ValóVilág 4 egykori játékosa mind a villában töltött napjai alatt, mind a kiesése után előszeretettel hangoztatta azt, hogy számára a hírnév a legfontosabb, s szentül hitt abban, hogy a műsornak köszönhetően valóra tudja majd váltani régi álmát, s elhelyezkedhet a médiában.

“Remélem, hogy imádni és gyűlölni fognak egyszerre”

Ez azonban – talán a korábbi, botrányos életvitelének köszönhetően – váratott magára, egészen eddig! VV Éva ugyanis nemrég új vizekre evezett, s ezentúl hétköznap esténként a konkurens csatorna Az élet show-ja című műsorában próbálja meggyőzni a nézőket arról, hogy igenis van helye a képernyőn – ha Gyűlöletre vágyik VV Évanem műsorvezetőként, akkor reality-szereplőként. “Ez egy nagyon testhez álló feladat, hiszen a műsor a testvéremről, rólam és a mindennapjainkról fog szólni, a szereplést tekintve pedig úgy is jó vagyok. Ezt nem nagyképűségből mondom, de szerintem ez az igazság” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a “botrányhősnő” titulustól szabadulni kívánó Éva, aki az élete minden egyes területére bepillantást enged – egyetlen kivételt leszámítva. “A párom elzárkózik a szerepléstől, úgyhogy őt nem ismerhetik meg a nézők, a magánéletem többi részét tekintve azonban nincs és nem is lesz tabu” – mesélte, majd gyorsan hozzátette: bízik benne, hogy az emberek a műsort nézve elhiszik, hogy tényleg megváltozott. Na, persze nem mindenben – szerencsére van, ami maradt a régi. “Mindig is vehemens természetű voltam, s ez itt sem lesz másképp, minden helyzetben magamat fogom adni. Remélem, hogy az emberek imádni és gyűlölni fognak egyszerre” – mondta.

Éva egyébként régi nagy vágyáról, a műsorvezetésről sem tett le teljesen, nemrég felvételizett a TV2 akadémia szerkesztő-riporter szakára. Meglátjuk, miként fognak rá emlékezni az emberek: mint valóságshow-hősre, vagy mint wannabe/befutott képernyős arcra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top