TV-sztárok

Ezt nézzétek! Tényleg jól néz ki VV Éva – galéria

Megígérte, megtette. A jelek szerint VV Éva tényleg összeszedte magát.

Korábban pózolt kukán ülve vagy épp húszezresekkel a kezében, most viszont kisimultan, visszafogott sminkben, csinosan adott interjút a Fókusznak VV Éva a végén tényleg bebizonyítja, hogy felhagyott korábbi életével, és most saját példáján keresztül szeretne segíteni másokon. Az egykori villalakó – akit több szórakozóhely is tiltólistára tett balhéi miatt – ugyanis pszichiátere kíséretében járja az országot, és úgy tűnik, tényleg összeszedte magát. Se kreppelt haj, se közönséges ruha, se kirívó smink, Baukó Éva, akárcsak egy komoly előadó vallott őszintén több tucat ember előtt arról, hogyan sodródott ki az élete.

Rendbe tette az életét

„A testvérem mutatott rólam egy videót, alkoholos állapotomban felvette, ahogy őrjöngök, ahogy viselkedek. Borzasztó volt. Leromlott az életminőségem, nagyon sok barátomat elvesztettem” –
mesélte Annavölgyben a korábban barátnőjére állítólag késsel támadó botrányhős, aki tegnap az RTL Klub műsorában vallott új életéről. „Van egy párkapcsolatom, akiről nem szeretnék nyilatkozni. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Kitűztem magam elé célokat, most a jogosítványt csinálom, nem volt jogsim, és készülök a Színház- és Filmművészeti Egyetem riporter szakára” – tette hozzá mosolyogva az új életet kezdő villalakó, aki önként vonult be a rehabilitációra.

Nézd meg galériánkat, hogyan alakult át Éva!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top