Sztárok

Egymásra talált VV Alexa és VV Simon

A ValóVilág 6 egykori játékosai igencsak sok időt töltenek együtt mostanában – ez csupán azért meglepő, mert Alexa és Simon a villában nem voltak puszipajtások.

A ValóVilág hatodik szériájának első kiesője, Alexa (tudjátok, az a lány, akinek a nevetését száz másik közül is simán fel lehet ismerni) és a villa csodabogaraként emlegetett, majd a játékból kizárt Simon bebizonyították, hogy azok az ismeretségek, amelyek a villában köttetnek, bizony nem szakadnak meg a játék végeztével. S bár az ő kapcsolatuk sem volt zökkenőmentes, állításuk szerint a tényleges való világban sikerült megbeszélniük a nézeteltéréseiket és újra megtalálniuk az luxusbörtön falai közt elveszett közös hangot. “A villában sokszor nem értettem meg Simont, és olyan is volt, hogy cikizett engem. Persze tudtam, hogy mindezt nem szabad komolyan venni, de a kinti életben mindenképp szerettem volna tisztázni vele ezeket a dolgokat” – mondta a Nők Lapja Cafénak VV Alexa.

“Szép dolog a szerelem barátság, mi, kisapám?”

Fotó: VV Alexa hivatalos oldala
Fotó: VV Alexa hivatalos oldala

A katolikus szellemben nevelkedett lány a legnagyobb közösségi oldalon vette fel a kapcsolatot VV Charlotte szívszerelmével. “Találkoztunk, beültünk kávézni, és mindent megbeszéltünk – szerencsére egyikőnk sem haragtartó típus” – magyarázta. Az exlakók első kinti találkozása egyébként olyannyira jól sikerült, hogy azóta is folyamatosan keresik egymás társaságát: hol filmet néznek, hol pedig a villa roppant fontos történéseit beszélik meg.

Az persze egy másik kérdés, hogy mindez meddig marad így, hiszen az eddigi szériák tendenciái – néhány kivételt leszámítva – azt mutatják, hogy az ilyesfajta barátságok a kinti életben csak ideig-óráig működőképesek. Alexa a következőképp vélekedik minderről: “Azt gondolom, hogy folyamatosan keresni kell a másikat, és félre kell tenni azt, mi hogyan volt a villában. Szerintem csak így működhetnek ezek a kapcsolatok” – vázolta fel a VV Teóval csókcsatába keveredő lány, hogy szerinte mi a hosszú ideig (vagy akár egy életen át) tartós VV barátságok titka. Az Ördög Nóráéhoz hasonló karrierről álmodozó Alexa végül azt is elárulta: nem tartja magát haragtartó típusnak, éppen ezért bármelyik villatársával szívesen ül majd le egy kávéra – feltéve, hogy az nyit felé elsőként.

Galériánkban megnézheted a Való Világ 6 játékosainak erotikus naptárfotóit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top