Sztárok

Megdöbbentő titkot árult el a múltjáról VV Iza

A Való Világ 6 szereplője kendőzetlen őszinteséggel vallott villatársainak a múltja egyes részleteiről.

Hatszázezer forintért kellett volna szórakoztatnia Forma–1-es pilótákat a villa jócsajának – adta hírül a Blikk. A lap információi szerint a húszéves lány tavaly augusztusban, Mogyoródon megrendezett Forma–1-es futamon kapott nem mindennapi ajánlatot. A wannabe szupermodell állítólag akár Sebestian Vettellel, Fernando Alonsóval, vagy akár Lewis Hamiltonnal is eltölthetett volna egy Megdöbbentő titkot árult el a múltjáról VV Izaéjszakát “némi” készpénzért cserébe – Iza azonban a csábító összeg ellenére nem bocsátotta áruba a testét. Ezt a történetet egyébként maga Iza osztotta meg a villatársaival, akik persze – a nem mindennapi sztorit hallva – elkezdték kérdésekkel bombázni. A kopaszodó VV Zsófi például azt szerette volna tudni, hogy mekkora lenne az az összeg, amennyiért Iza valakivel ágyba bújna – a közösségi oldalán bölcsességeket posztoló lány azonban kikerülte a kérdést, s helyett egy másik, hasonló történettel rukkolt elő. “Kaptam már magasabb ajánlatot is férfiaktól. Igaz, ő nem egyetlen éjszakát akart, hanem szerette volna, ha úgymond a barátnője leszek. Mindezért cserébe havi nyolcszázezer forintot fizetett volna” – mesélte a lány, aki állítólag erre az ajánlatra is nemet mondott. A lapnak egyébként az Auréliót lázba hozó lány egyik barátnője is nyilatkozott, aki megerősítette, hogy VV Iza nem először kapott ilyen ajánlatot.

Iza és a többi villalakó nemrég egy erotikus naptárfotózáson vettek részt – galériánkban megnézheted, hogyan sikerültek a képek:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top