Sztárok

Így nézett ki emo-tinédzserként VV Iza

A wannabe szupermodellre tinédzserkori fényképén szinte rá sem lehet ismerni.
A(z) “Melyik képen néz ki jobban VV Iza?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
a beköltözés előtt készült fényképen

Az idő mindent megszépít: nemcsak az emlékeket, az embereket is. Minden bizonnyal ezt gondolhatja reggelente a tükörbe nézve VV Iza is, aki – a képet elnézve bátran állíthatjuk – évekkel ezelőtt árnyéka volt mostani önmagának. Egy biztos: ha akkor jelentkezett volna a műsorba, a szerkesztők biztosan nem a jó csaj kategóriába sorolják be – rögtön mindenki megérti, miért.

A wannabe szupermodell rajongói oldalára a minap került fel az a fénykép, amelyen a nemrég múltjáról valló Iza selfie-zés közben, fekete (emo stílust idéző) hajjal és vékony szemöldökkel látható. Bár pontosan nem tudjuk, mikor készülhetett az ominózus fotó, mi úgy sejtjük, hogy arra a korszakára tehető, amikor a javítóintézetben tengette mindennapjait. Nagy kár egyébként, hogy VV Krisztián szívszerelme nem maga tudta megosztani ezt a képet a követőivel, ugyanis mi nagyon kíváncsiak lettünk volna arra, hogy Mrs. Coelhóné milyen remek idézetet talált volna ki (vagy koppintott volna a mestertől) a fotó mellé.

VV Iza akkor és most
VV Iza akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top