Sztárok

Eddig 20 milliót költöttek el utazásra Vajnáék

Háromszor körberepülhette volna a Földet, annyit utazott az elmúlt fél évben Vajna Tímea.

A világhírű producer, Andy Vajna felesége a Blikk számításai szerint körülbelül120 ezer kilométert tett meg, ez pedig éppen háromszor annyi, mint az Egyenlítő hossza.

Vajnáék – akik idehaza egy több mint kétmillióért bérelt luxusvillájában laknak – tavaly nyár óta háromszor jártak az Egyesült Államokban. Egyszer az esküvő előtt, egyszer a kézfogón, majd múlt hónap közepén Los Angelesbe, a Golden Globe díjátadóra mentek. A három út 60 ezer kilométer oda-vissza. Az esküvőre ráadásul Andy egymilliárd forintos, Challenger–850 típusú magánrepülőgépével utaztak. Mint a Blikk írja, a menyegző Timi 7 milliós ruhájával, és Andy többmilliós öltönyével együtt körülbelül 12-15 millió forintba került.

A másik két út költsége ott-tartózkodással együtt legalább 2 millióba kerülhetett. Ehhez jön még a Bora Bora-i nászút, novemberben a moszkvai utazás a Miss Universe világverseny döntőjére különgéppel, decemberben pedig az aspeni síút, ami újabb többmilliós tételt jelent.

Nézd meg a Vajna házaspárról készült képgalériát!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top