Sztárok

Botrányos első babafotó II. Erzsébet dédunokájáról

A múlt hónapban született meg a brit királynő negyedik dédunokája, Zara Phillips és férje, Mike Tindal kislánya, Mia. A boldog család a Hello! magazin címlapján pózol, emiatt újabb botrány várható.

Pedig a kép bájos, a kis Mia Tindal pedig gyönyörű kisbaba. Valószínűleg meg is veszik a magazint az emberek, hiszen mindenki kíváncsi a királynő dédunokájára. És bár még nem került piacra, majd csak március 3-ától lehet kapni, a brit lapok máris nekimentek a Hello!-nak, sőt Zara Phillipsnek is. Ugyanis biztos, hogy a magazin komoly összeget fizetett Zarának és férjének.

A Hello! teremtett precedenst azzal, hogy 1987-ben hatalmas összeget, kétmillió fontot fizetett Diana hercegnő öccsének, Lord Charles Spencernek azért, hogy tudósíthasson az esküvőről, melyen Diana és Károly is részt vettek, Harry pedig koszorúsfiú volt. Azóta a legnagyobb nemzetközi magazinok dollármilliókat is képesek fizetni egy-egy sztáresküvő vagy -gyerek fotóiért.

Korábban már okozott botrányt egy hasonló eset

A Hello! 2008-ban 500 ezer fontot fizetett Zara bátyjának, Peter Phillipsnek és Autumn Kellynek az esküvőjük exkluzív képanyagáért, melyen az önfeledten bulizó királyi família is szerepelt, majd gyermekeik születésekor újabb félmilliót kaptak a fotókért. Minden bizonnyal Zaráék is hasonló összeget kaptak. Sztárok esetében ezt elfogadják az emberek, de a királyi család tagjaitól nem. Több méltóságot várnak el tőlük és azt, hogy ne süllyedjenek le a celebek szintjére, még akkor se, ha nem viselnek hercegi vagy hercegnői rangot, nem kell reprezentálniuk, és így nem kapnak állami apanázst sem. Zara most azzal szépíthet a dolgon, hogy a magazintól kapott összeg egy részét jótékony célra ajánlja fel.

Botrányos első babafotó II. Erzsébet dédunokájáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top