Sztárok

Való Világ 6: ezért gondolják egyesek, hogy Józsi beépített ember lehetett

Egy, a Való Világ 6. játékosairól információkat közlő oldal összeesküvés-elmélete szerint VV Józsi az RTL Klub beépített embere, miután a Facebookon rátaláltak a játékos privát oldalára, ahol Félix néven szerepel. Tényleg izgalmas fordulat lenne, ám ennél sokkal egyszerűbb a magyarázat.

Való Világ 6: nevet változtatott Józsi“Találtunk egy Józsihoz megszólalásig hasonló fickót, aki szintén Békéscsabán lakik, viszont a neve Nagy Félix. A Facebook-oldalán ráadásul korábbi lakhelyeként Olaszországot jelöli meg, ahol »Józsi« szülei jelenleg is laknak. Az oldalt még 2010 novemberében hozták létre, ami teljesen kizárja a VV-vel összefüggő hamisítást” – írja a Való Világ 6. játékosairól naponta híreket megosztó oldal, és azt boncolgatják, vajon mi oka lehetett a fiúnak álnéven beköltöznie, hacsak nem az, hogy ő volt a csatorna beépített embere.

Bár mindannyian szeretjük az összeesküvés-elméleteket, és tényleg izgalmas fordulat lenne, ha kiderülne, hogy Józsi, aki önként adta fel a játékot, valójában az RTL Klub kitalált karaktere, ám ennél sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb a magyarázat. “Ez tényleg az én privát oldalam, Nagy Félix pedig a becenevem. Azért írtam át erre a valódi nevemet, hogy ne tudjanak megtalálni” – árulta el a világrengető titkot a Nők Lapja Cafénak a celebségről álmodozó srác, aki ezek után kezdhet egy újabb álnéven gondolkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top