Sztárok

Ezért tűnt el Danics Dóra

Az X-Faktor győztese keveset hallat magáról mostanában – sokan tudni vélik, hogy azért, mert nem úgy alakultak a dolgai, ahogy azt elképzelte. De vajon mi igaz mindebből?

A 2013-as X-Faktor döntősei a verseny ideje alatt úgy élték az életüket, ahogy arról mindenki – legalább is, aki erre a pályára készül – álmodozik: luxuslakásokban éltek, a műsornak köszönhetően pedig a figyelem középpontjába kerültek. Cikkek és interjúk százai jelentek meg, a Hová tűnt Danics Dóra?versenyzők pedig azt sem tudták, hova kapják hirtelen a fejüket – így ment ez egészen a műsor végéig. Bár azóta csupán két hónap telt el, a legtöbbjükről már igencsak keveset hallani, s nem tudni, merre halad (ha egyáltalán halad…) a szakmai karrierjük. Az egyetlen meglepő dolog talán az, hogy a műsor győztese, Danics Dóra sem igen hallat magáról az utóbbi időben. Az óriásit villantó énekesnő lapunknak őszintén mesélt arról, hogy pontosan mi áll eltűnésének hátterében. “Nekem az elmúlt időszak nem sok, hanem rengeteg volt. Amikor megjelentek az első cikkek a magánéletemmel kapcsolatosan, akkor éreztem, hogy be kell húznom a képzeletbeli féket. Az életem, legfőképp a magánéletem kivonása a különböző lapok címlapjairól abszolút tudatos lépés volt a részemről. Nincs szándékomban ezzel haknizni” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Dóra.

“Vidéki fellépésből jóval kevesebb van”

A(z) “Szerinted szükség van tehetségkutató műsorokra?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, de lehetne belőlük kevesebb.

Apropó haknik: mostanság többek között olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Danics  Dóra – a második helyezett ByTheWay fiúcsapattal ellentétben – egyáltalán nem bővelkedik fellépésekben. “Sok zártkörű rendezvényen veszek részt, nagyon élvezem őket. Tény és való, hogy emiatt a vidéki klubos fellépésekből jóval kevesebb van, s ezt egy picit sajnálom is, mert jó lenne minél több helyre eljutni, s visszaadni azt a szeretetet az embereknek, amit ők adtak nekem a műsor alatt” – árulta el. Az X-Faktor győztese egyébként nemrég kivett néhány nap szabadságot, a minap azonban újra belevetette magát a munkába: az első önálló lemezén dolgozik. Na, az persze kérdés, hogy milyen lesz a korong fogadtatása (és fogyása), tudva azt, hogy a lemezpiac évek óta haldoklik Magyarországon. Ki tudja, talán ő lesz az ellenpélda?

Itt meghallgathatod A győztes dalt Danics Dóra előadásában:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top