Sztárok

Sarka Kata a bántalmazott nők mellett kampányol

Sarka Kata úgy érzi, kötelessége segíteni a bajba jutott nőkön.

Vajna Tímea után újabb híresség döntött úgy, hogy a jó ügy mellé áll. Sarka Kata a saját történetét elmesélve próbálja arra ösztönözni az embereket (legfőképp a bajba jutott nőket), hogy ne féljenek segítséget kérni. Mint ismeretes: a kétgyermekes családanyát tinédzserkorában kis híján megerőszakolta egy szállodai dolgozó, s csak a lélekjelenlétének köszönhető az, hogy végül el tudott menekülni a férfi elől.

Vajna Tímeához fordult segítségért

Kata az ominózus történetet még évekkel ezelőtt osztotta meg a nagy nyilvánossággal, most azonban – miután hazánkban évről évre nő a bántalmazott nők száma – úgy érezte, hogy ismét el kell mondania. “Mindezzel az volt a célom, hogy megmutassam az embereknek, hogy igen is túl lehet lépni egy ilyen traumán, még akkor is, ha az én esetemben szerencsére nem történt meg a bántalmazás” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Kata. Hajdú Kampányba kezd Sarka KataPéter felesége tegnap óta számtalan levelet kapott a közösségi oldalán – legfőképp áldozattá vált nőktől. “Van egy hölgy, akit folyamatosan ver a férje, a gyermekeiket is bántja, s – bár már többször fordult a rendőrséghez – senki sem segített neki, zárt kapukat döngetett. Ő minderről egy levélben számolt be nekem, s őszintén szólva egyelőre nem tudom, hogy mihez kezdjek” – mesélte. Kata az egyik barátnőjéhez, Vajna Tímeához fordult segítségért – ha valaki, akkor ő ugyanis tudja, milyen érzés átélni mindezt. Van egy szervezet, amely a bántalmazott nőkön segít, s amelyben egyébként Timi is dolgozik, szóval az első lépés valószínűleg az lesz, hogy felveszem velük a kapcsolatot. Mindenképp segíteni szeretnék” – árulta el L.L. Junior duettpartnere, aki – miközben azon töri a fejét, hogyan tudna segítő kezet nyújtani – gőzerővel készül A Nagy Duett vasárnapi adására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top