Sztárok

Dombovári Vanda újra szülne

A műsorvezető azt mondja: ha fiatalabb lenne, szívesen vállalna még egy gyermeket másfél éves kisfia, Gergő mellé.

Az RTL Klub szülési szabadságát töltő műsorvezetője másfél évvel ezelőtt adott életet kisfiának, Gergőnek. Dombovári Vanda mint mondja: minden egyes percét megpróbálja kiélvezni ennek az időszaknak. “Az ember akkor jön rá igazán, hogy mit is jelent a feltétel Dombovári Vanda újra szülnenélküli szeretet, amikor megszületik a gyermeke. Vele együtt újra és újra rácsodálkozol a világra, és megtanulod értékelni a legapróbb dolgokat is” – mondta a Nők Lapja Cafénak Vanda, aki úgy érzi, hogy visszafiatalodott a kisfia mellett. “Mászol a csúszdán, ülsz a homokozóban, homokvárat építesz, és egyszer csak azt veszed észre, hogy olyan vagy, akár egy kisgyerek” – mesélte. A kirabolt műsorvezető azt mondja: a legjobb dolog, ami valaha történt vele az, hogy édesanya lett. Nem bánja, hogy nem húszévesen szült, bár tény, hogy sokszor eszébe jut, vajon látja-e majd felnőni a kisfiát. Mint mondja: ha fiatalabb korában nézett volna anyai örömök elé, akkor egyetlen pillanatig sem gondolkodott volna azon, hogy vállaljon-e még egy babát.

A jövőben is mindenképp tévézni szeretne

Dombovári Vanda újra szülneSzerintem egy gyermek a legjobb »befektetés«: rengeteg munka és energia, de a kétszeresét kapod vissza annak, amit adsz. Azt szoktam mondani: én nagymamakorú kismama vagyok, de ha ez nem így lenne, bármikor szívesen szülnék újra” – mosolygott Vanda. A különc módszerrel szépülő Vanda az elmúlt másfél év alatt minden szabadidejét a kisfiának szentelte, emiatt pedig érthető módon valamivel kevesebb ideje jutott saját magára. Emellett azt is elárulta: közszereplőként tudja, hogy adnia kell magából az őt szerető embereknek, azonban nem célja a “haknizás”. “Büszke anyukaként legszívesebben az egész világnak megmutatnám őt, de – amennyire csak lehet – megpróbálom féken tartani magam.” – mondta Vanda, aki holnap este az RTL Klub 4N4LN című műsorában játszik majd a családjával. A jövőjét egyébként továbbra is a televíziózásban képzeli el, s bízik benne, hogy érkezik majd olyan felkérés, amelyre szíves-örömest mondhat igent.

Az alábbi videón megnézheted Vanda gyönyörű kisfiát, Gergőt:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top