nlc.hu
Sztárok
Ez köti még össze Tóth Gabit és Markó Robit

Ez köti még össze Tóth Gabit és Markó Robit

Tóth Gabi és Markó Róbert nem égetnek fel minden hidat maguk mögött.

Ahogy arról korábban beszámoltunk: Tóth Gabi és Markó Róbert közel egy év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Az X-Faktor mentora és a profi táncos a Fókusz kamerái előtt beszélt először és utoljára a szétválásuk okáról. “Jó pár hete döntöttük el azt, hogy olyan formában nem fogunk működni, mint egy párkapcsolat” – nyilatkozta elcsukló hangon Robi. Hozzá hasonlóan Gabi is nehezen tudott beszélni a benne kavargó érzésekről. “Nem fogom eljátszani, hogy nem visel meg, mert nagyon megvisel, mert van egy hiányérzet ilyenkor az emberben, de abszolút megpróbálom úgy felfogni, hogy nem veszítettük el egymást” – mondta a könnyeit törölgetve. S bár sokan úgy gondolják, hogy egy-egy szétválás után az a legjobb döntés, ha az ember jó ideig nem keresi exkedvese társaságát, Gabiékban ez a dolog egyetlen pillanatig sem merült fel.

A színpadon továbbra is egy párt alkotnak

A folyamatosan megújuló énekesnő és Robi szemmel láthatóan még mindig nagyon kötődnek egymáshoz, s azt sem titkolják: szeretnek egymás társaságában lenni. Ennek tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy – a szétválásuk ellenére – folytatják a közös munkát. Folyamatosan gyakorolnak, próbálnak, hogy minél több felkérésnek tudjanak eleget tenni – hamarosan például a Miss International Hungary szépségverseny pódiumán láthatjuk majd őket ismét együtt. Az áprilisi középdöntőre Gabiék egy igazán különleges, táncos produkcióval készülnek, amely – ha hihetünk a híreknek – legalább ugyanannyira szenvedélyes lesz, mint amilyeneket anno a műsor folyamán láthattunk tőlük. Bárhogy is alakul a jövőjük, egy dolog bizonyos: ők ketten a színpadon és a magánéletben is remek párost alkottak. Reméljük, előbbi még jó ideig kitart, ahogy azt is, hogy a közös munka során egyszer majd talán újra egymásra találnak.

Itt megnézheted Tóth Gabi és Markó Róbert búcsútáncát:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top