Sztárok

Való Világ 6.: Zsófit sokkolta Ádám – videó

VV Zsófi az egyik villatársa, VV Ádám miatt került sokkhatás alá.

A ValóVilág szerkesztői mostanában előszeretettel melegítik fel azt a bizonyos káposztát – a régi évadokból eddig kvázi minden műsorelemet átültettek a hatodik szériába. Ennek köszönhetően nemrég ismét megrendezték az iskolahetet (ami alatt számtalan újdonságot tanultunk mi is), minap pedig a rúdtáncversenyt is újra kihúzták a képzeletbeli cilinderből.

VV Aurelio és VV Ádám vígan rúdtáncoltak, pörögtek,forogtak, közben pedig riszáltak is egy sort – úgy, mintha legalább kétszáz forintot kapnának érte perceként. A riszaviadalt a matematikával Sokkot kapott VV Zsófi - videóhadilábon álló Aurelio nyerte, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ismét bebizonyosodott: VV Zsófi igencsak érdekesen gondolkodik a világ nagy dolgairól – például a biológiáról. Már a beköltözésénél sejteni lehetett, hogy – sok társához hasonlóan – ő sem a kvantumfizikáról vagy éppen a deriválás szépségeiről fog cseverészni odabent, ám azt gondoltuk, hogy biológiából azért rendelkezik némi ismerettel – főleg annak tükrében, hogy ő lett az iskolahét legjobb kisdiákja. Tegnap azonban kiderült, hogy minden bizonnyal nem ez volt a kedvenc tantárgya az általános- és középiskolában. Legalábbis a VV Izával (VV Aurelio és VV Ádám produkciója után) lefolytatott beszélgetése erre enged következtetni:

VV Zsófi: Ez undorító volt! Majdnem elhánytam magam a szőrös…! Ez kikészített.
VV Iza: Azért durva volt a végén a méretkülönbség.
VV Zsófi: De, most minek veszi le? Tehát érted, senki nem kényszerítette rá! Ezzel most igazából saját magát égette szerintem. (kis hatásszünet)
Jól van, lehet, hogy megnő neki tényleg. Lehet, tényleg megnő neki.
VV Iza: Ja, hát persze.

A fiúk nemi szervének méretéről folytatott párbeszédet a nemrég gyerekesen viselkedő műsorvezető, Lilu sem tudta szó nélkül hagyni. Ő az egészhez csupán annyit tett hozzá, hogy rendkívül értékeli VV Zsófi pozitív életszemléletét – mi is, tényleg.

Itt megnézheted, hogyan riszált VV Ádám és VV Aurelio:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top