Sztárok

Ez Váczi Gergő szenvedélye – galéria

Váczi Gergő kifejezetten rosszul érzi magát, ha valamilyen oknál fogva nem jut ideje a testedzésre.

Hien, Szekeres Nóra és Váczi Gergő a minap kipróbálták a legvidámabb sportágat, a buborékfocit, amelynek lényege, hogy a csapatok tagjai (a hagyományos futballal ellentétben) buborékokba bújva üldözik a labdát, s így próbálnak gólt szerezni. A Milka Bubbly támogatásával készült rögtönzött bemutatót a Corvin sétánynál rendezték: a sajtó munkatársai és a civilek egyaránt kíváncsiak voltak, hogyan is zajlik pontosan egy ilyen meccs. A rendezvény után Hien az életében történt nagy változásról, Szekeres Nóra az öthónapos kisfiáról, míg a nemrég megházasodott Váczi Gergő a legnagyobb szenvedélyéről mesélt nekünk. “Azt gondolom, hogy aki a képernyőn mozgolódik, annak akarva-akaratlanul oda kell figyelnie magára, és a súlyára – ráadásul, a tévé (ahogy mondani szokták) erősíti is” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az Aktív műsorvezetője, aki korábban számtalan sportágat – kipróbált – például a futballt és a teniszt is.

Futással vezeti le a feszültséget

Középiskolában egy ideig a focicsapat tagja voltam, bár nem értem miért, ugyanis nem túl jó a labdaérzékem. Nem vagyok egy labdazsonglőr, de szerencsére itt nem is kellett ilyen jellegű tudást megcsillogtatni.” – nevetett. Gergő életében korábban a teniszezés játszott nagy szerepet, ezt azonban idővel felváltotta a futás. “Azért tértem át a futásra, mert ez egy ár-érték arányos sport, értem ezalatt azt, hogy a ráfordított idő-hasznosság szempontjából ez a legoptimálisabb.” – mondta. A kétgyermekes édesapa hetente többször is edz, ám nem csupán a kondija fenntartásának okán. “Ha esetleg egy-két napig nem jutok le futni, akkor kifejezetten rosszul érzem magam. Nekem egyszerűen hiányzik az, hogy sportolhassak, hogy ezáltal is levezethessem a bennem felgyülemlő feszültséget.

Galériánkban megnézheted az eseményen készült képeket:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top