Sztárok

Való Világ 6: Ádám kipakolt egykori villatársairól

VV Ádám szerint egyértelmű, hogy kivel méri össze az erejét a vasárnapi párbaj során Iza.

Tegnap este megtörtént a ValóVilág 6 ötödik kiválasztása, a villalakók pedig úgy döntöttek, VV Ádám elárulta, kit visz párbajozni Izahogy a kikerekedett Izával nem kívánnak együtt élni a továbbiakban. A wannabe szupermodell az elmúlt hetek alatt tanúsított viselkedésével kivívta játékostársai ellenszenvét, szóval az eredmény kicsit sem lepett meg minket. VV Ádám – ha még játékban lenne, ugye – szintén Izára voksolt volna a tegnapi kiválasztás során. A Sebestyén Balázst nem túlzottan szívlelő egykori villalakó azt is tudni véli, hogy kit visz párbajra Krisztián szívszerelme. “Szerintem egyértelmű, hogy Charlotte lesz a »szerencsés« kihívott. Ők ketten nagyon nem szimpatizálnak egymással: veszekednek, kötekednek, és beszólogatnak a másiknak” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Ádám, aki biztos benne, hogy egy Iza–Charlotte párbajról előbbi térne vissza győztesen. A korábban favágóként dolgozó fiú egyébként visszanézte az adásokat, s mint mondja: szinte az összes egykori villatársában csalódott.

“Én voltam a hülye”

VV Ádám elárulta, kit visz párbajozni IzaKrisztián abszolút nem olyan, mint amilyennek kívülről tűnik: »a szegény vidéki gyerek vagyok« csak egy szerep, egy álca. Nagyon álszent, csakúgy, mint Zsófi. Ő a hátam mögött a nemi szervem méretét és formáját kritizálta, amit kikérek magamnak, mert egyáltalán nem olyan, mint amilyennek ő elmondta” – mondta Ádám, aki Vikivel, Charlotte-tal és Aurelióval kapcsolatban is hasonlóan érez. Aurelió nagyképű, és most azt hiszi, ő a király, mert visszament egy olyan ember ellen, aki két hetet töltött a villában. Hát, gratulálok. A szemembe egyébként ő is tette a szépet, de a hátam mögött ugyanolyan szemét módon beszélt rólam, mint a többiek. Igazából én voltam a hülye, hogy barátkozni akartam velük. Utólag már tudom, hogy ez egy játék, amit játszani kellett volna, nem pedig haverkodni” – vonta le a tanulságot Ádám. A Zsófit sokkoló fiú azt is elárulta: két ember van, akit őszintének és normálisnak gondol a villában. Teóval abszolút nincs bajom, ő végig nagyon kedves volt, és egy rossz megnyilvánulása nem volt velem kapcsolatban. Rajta kívül még Zsolt az, akivel úgy-ahogy jóban lettem, de – ahogy a Teóval való viszonyom – úgy ezt sem mondanám barátságnak” – magyarázta, majd hozzátette: mindezek ellenére egyetlen pillanatig sem bánta meg, hogy beköltözött a luxusbörtönbe. Reméli, valami hozadéka is lesz hamarosan a dolognak – meglátjuk. 

Galériánkban többek között azt is megnézheted, mit gondol VV Ádám a deltoidokról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top