Sztárok

Naomi Campbell beszólt Kim Kardashiannak

A világ egyik vezető topmodellje sértőnek érzi Kim Kardashian szerepeltetését a világ egyik vezető divatmagazinjában.

Naomi Campbell beszólt Kim KardashianakHónapok óta tartó lobbizás előzte meg Kim Kardashian és Kanye West áprilisi Vogue-címlapját. A rapper hosszú ideje győzködi a divatmagazin nagyasszonyát, a divatvilág egyik legnagyobb nevű főszerkesztőjét, Anna Wintourt, hogy váltsa valóra Kim álmát.

A divatguruk felháborodtak

Az álom valóra vált, és soha nem látott indulatokat gerjeszt: divatszakértők, színészek és modellek vonták kérdőre a Twitteren a divatdiktátort, azt fájlalva, hogy egy olyan nagy múltú magazin címlapján, amelyről eddig a legnagyobb topmodellek, színészek, olimpikonok mosolyogtak vissza az olvasókra, hogyan szerepeltethet egy produktum nélküli celebet. Volt, aki erősebben, volt, aki visszafogottabban adott hangot nemtetszésének. 

Sértő a modellekre nézve

Naomi Campbell beszólt Kim KardashianakÍgy tett Naomi Campbell is, a kilencvenes–kétezres évek egyik legfoglalkoztatottabb modellje, akit az ausztrál The Morning Show-ban faggattak a címlapról. “Divatmodell vagyok, 28 éve a szakmában, ezek után azt hiszem, nem kívánom kommentálni. Egy Vogue-címlap mérföldkőnek számít a karriered során, presztízsértékkel bír. Modell vagyok, mi mást mondhatnék erről?” – mondta Campbell, akit ezután arról faggatott a riporter, hogy ezzel azt akarja-e mondani, hogy Kim és Kanye nem érdemelték ki a címlapon való szereplést. “Ezek a te szavaid. Én politikailag korrekt voltam. Anna Wintour döntése volt, hogy címlapra tette őket. Hogyan is kérdőjelezhetném ezt meg?” – zárta le a költői kérdéssel válaszát a modell.

Anna Wintour: Ha valaki a Vouge-ban szerepel, az jelent valamit
Anna Wintour: Ha valaki a Vogue-ban szerepel, az jelent valamit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top