Sztárok

Külföldre költözik Krasznai Tünde

Elhagyja az országot Krasznai Tünde.

Krasznai Tünde pályája zökkenőkkel teli még az X-Faktor után is, hiszen úgy tapasztalja, hogy az őt elfogadó közönség leginkább a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll. Vidékre viszont szinte alig hívják fellépésekre, írja a Blikk.Tehetsége, úgy tűnik, önmagában nem elég ahhoz, hogy valóra váltsa azt a tervét, hogy mindenkinek énekelhessen.
Külföldre költözik Krasznai Tünde“Nehéz dolgom van, de nincs okom panaszra! Kitartó vagyok, és ki is tartok, ameddig csak bírok. Ezek után sokkal jobban a kezembe akarom venni a sorsom irányítását, megkeményítettek az elmúlt hónapok. Megtanultam küzdeni” – mondta el Krasznai. Az úgynevezett celebléttel, mint meséli, nem nagyon tud mit kezdeni, úgy érzi tőle magát, mint egy hatvanas évekbeli hippi, aki egy pláza közepére került. “Rengeteget töröm a fejem azon, hogy miért nem hívnak fellépni, de nem jövök rá az okára. A mai napig annyian jönnek oda hozzám az utcán, hogy elismerésüket fejezzék ki és gratuláljanak. Elmondják mennyire szeretik a hangomat és hogy milyen tehetségesnek tartanak” – folytatja az énekesnő, aki időközben egy jazz-zenekart is elindított, és igyekszik keményen dolgozni. Megfordult tehát a fejében, hogy amennyiben itthon továbbra sem sikerül fellépésekhez jutnia, külföldön próbál majd szerencsét, hiszen jelenlegi koncertjeiből nem tudja egyelőre biztosítani megélhetését.

Semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy itthon zenélhessek! Ez a hazám, a magyar az anyanyelvem. De ha nem fogok tudni megélni az éneklésből, kénytelen leszek egy kicsit elmenni innen” – árulta el Krasznai, aki azért még nem kezdett el csomagolni, csak ezzel a lehetőséggel is kalkulál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top