Sztárok

VV Iza és VV Krisztián nem kapnak büntetést

A Való Világ hatodik szériájában napról napra durvulnak el az események.



Nehezen találunk szavakat arra, ami a Való Világ hatodik szériájában zajlik – főleg azok után, hogy megnéztük a tegnap esti összefoglalót. A megdöbbenés enyhe kifejezés arra vonatkozóan, amit érzünk, és nem azért, mert a villalakók kötőszóként használják a b** meg kifejezést, vagy mert folyamatosan egymás édesanyját becsmérlik (ez sajnos már eddig is így ment odabent), hanem  mert már azt a képzeletbeli határt is átlépték, amit felállított az ember velük kapcsolatosan.

Elszabadultak az indulatok

A történet a következő: a wannabe szupermodell Iza és Krisztián ismét kibékülnek, minden happy, csak úgy repkednek a csókok, van sok ölelés és cirógatás, s így megy ez egészen addig (körülbelül egyébként cirka három perc), mígnem a hajdúnánási késbűvölő Krisztián meg nem harapja szívszerelmét, aki minderre egy arcon köpéssel kontráz. Felfoghatatlan, hogy két felnőtt hogy képes ilyet tenni a másikkal, ahogy az is, hogy a többi villalakó miképpen reagált a történtekre. Eláruljuk: sehogy. Az esetet követően VV Zsófin kívül konkrétan mindenki ment a dolgára, és úgy tett, mintha mi sem történt volna. A békebírót játszó Zsófi mellett Viki még azért odabiccentett egy költői kérdést Izának: “Leköpted?, aztán ő is továbbállt.

Tudjuk, hogy közhely, és mindenkinek a könyökén jön már ki, mégis azt gondoljuk, hogy ilyen esetekben álljon a sarkára a szerkesztő, és ha más nem, legalább állítsa a sarokba a játékosait. Egyszer csak megtanulják, hogy a konfliktust nem harapással és köpködéssel kell megoldani!

Az üggyel kapcsolatban az RTL II sajtóosztályát is megkerestük, akik elmondták: nem kapnak büntetést. Hát így.

Nem VV Iza az egyetlen, aki a nyálával “tisztelte” meg egyik játékostársát: a negyedik szériában VV Éva is hasonlóan tett, annyi különbséggel, hogy ő nem a párját köpte le. Na nem mintha az jobb lenne…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top