Sztárok

Új életet kezdett Tilla

Till Attila a dohányzásról való leszokásról, a közelgő húsvéti családi utazásról, valamint a készülő nagyjátékfilmjéről mesélt lapunknak.

Till Attila életének immáron tizennyolc esztendeje szerves részét képezi a kerékpározás. A TV2 műsorvezetőjével a McDonald’s BringaMánia programjának sajtótájékoztatón beszélgettünk, ahol a dohányzásról való leszokás mellett arról is mesélt, milyen teendők várnak rá az elkövetkezendő időkben.

“Sokkal szomorúbb szemmel láttam a világot”

A Kézenfogva Alapítvány nagykövete 1996 óta kerékpározik rendszeresen, s mint mondja: számára a bicikli nem sport, hanem közlekedési eszköz. “Én egy igazi városi bringás vagyok, ha tehetem, mindenhova kerékpárral megyek. Amúgy érdekes, mert mindig ilyen korszakaim vannak, és most épp egy olyan időszakomat élem, amikor a mozgás és a sport nagyon aktívan van jelen az életemben. Nagyon rákattantam a testedzésre, ha épp nem biciklizem, akkor a konditeremben izzadok.” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Till Attila.

A műsorvezető életében a tavalyi év augusztusa nagy változást hozott, ugyanis huszonhét év után végérvényesen leszokott a dohányzásról. Tilla azt mondja, a káros szenvedélyétől való megszabadulás mind fizikailag, mind mentálisan jót tett neki. “Szerencsére már egyáltalán nem köhécselek, emellett pedig sokkal kiegyensúlyozottabb a kedélyállapotom is, szinte sose vagyok úgy igazán rosszkedvű. A depresszió egyébként eleve nem jellemző rám, de amikor cigarettáztam többször észrevettem magamon, hogy például egy-egy délutáni rágyújtás után sokkal szomorúbb szemel láttam a világot. Ez azzal egyidejűleg, hogy leszoktam, teljesen eltűnt” – mesélte.

Családjával Svájcban töltik a húsvétot

Liptai Claudia állandó műsorvezetőtársa most már ott tart, hogy kifejezetten irritálja a cigarettafüst. “Ha olyan helyen vagyunk – például egy ismerős lakásában vagy egy olyan külföldi kávézóban, ahol lehet dohányozni – akkor folyamatosan legyezem magam, mert én ezt már nem bírom. Furcsa, mennyire meg tud változni az ember” – mondta. S bár A Nagy Duett nemrég véget ért, Tilla nem maradt teendők nélkül: a Propaganda című műsor forgatásai mellett a nagyjátékfilmjének előkészületein ügyködik.

Mielőtt azonban – ahogy ő fogalmaz – elindulna a nagy menet, kivesz néhány nap szabadságot, s külföldre utazik a családjával. “A bátyám évek óta Svájcban él, hozzá megyünk ki egy rövid kis húsvéti pihenő erejéig. A nyár egyelőre még kérdéses, de egy biztos: a gyerekek mennek a Balatonra” – zárta Tilla, aki készülő filmjének részleteiről egyelőre annyit árult el, hogy kerekes székes emberekről, valamint egy apa–fia konfliktusról fog szólni.

Míg Tilla életminősége javult, addig Paudits Béla egyre rosszabb passzban van. Hogy pontosan mi baja az egykor népszerű színésznek, azt a Hír24 oldalára kattintva megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top