Sztárok

Baleset érte Salma Hayeket

Megint bokasérülés érte Salma Hayeket, így csak segítséggel tud járni.

Az alacsony termete miatt mindig magassarkúban pompázó Salma Hayek kénytelen volt megválni kedvenc ruhadarabjaitól, miután megsérült. A negyvenhét esztendős színésznő bal bokáját érte valamilyen titokzatos baleset, és emiatt bokamerevítőt kell hordania.

Ám még ez sem akadályozta meg benne, hogy elmenjen férjével megünnepelni ötödik házassági évfordulójukat, egy romantikus vacsorával, bár az olykor szakállas Salma komoly fájdalmai miatt nem tartott túl sokáig az étteremben tett látogatás. Kifelé menet azért eleresztett néhány mosolyt a rá várakozó fotósoknak, ahogy Francois-Henri Pinault-ra támaszkodott, hiszen egy dívának mindig tartania kell magát.

Baleset érte Salma Hayeket

Nem ez az első alkalom, hogy csak segítséggel tud járni a világ egyik legtökéletesebb nőjének tartott Hayek. Három évvel ezelőtt a fürdőszobájában érte egy baleset, ami után meg is kellett operálni a jobb bokáját. Aztán néhány hónappal később nyilvánosan esett hatalmasat.

Ha szeretnéd látni a hibátlan állapotban lévő Salmát, akkor tekintsd meg ezeket a szexis fotókat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top