Sztárok

Ezt utálja magán az Így jártam anyátokkal Robinja

Robin Scherbatsky, az Így jártam anyátokkal dögös riporternője lassan búcsúzik a magyar nézőktől, közeleg a sorozat mindent lezáró utolsó epizódja a Comedy Central képernyőjén. Nem túlzás állítani: a szerep a világsztárok közé repítette Cobie Smulderst. Lássuk, mit is tudunk a színésznőről, aki kilenc évad során, Robin bőrébe bújva vált Amerika egyik első számú szexszimbólumává.

Ezt utálja magán az Így jártam anyátokkal RobinjaRobin Scherbatsky, azaz Cobie Smulders szépsége rengeteg férfi és női szaklapot megérintett, beválogatták éves “A 100 legdögösebb nő” listájukba. 2012-ben a Maxim listáján még Miley Cyrust is megelőzte, az Esquire magazin pedig Kanada legcsodálatosabb exportjaként említi.

A színésznő egyébként modellként kezdte, ám mint minden nő, ő is talál magán kivetnivalót. “Nem értem ezt az egész láb-fétist. Fogalmam sincs, mit lehetne vele még csinálni, azon kívül, hogy az egyik lábunkat tesszük a másik után, és sétálunk” – így mesélt csúnyának vélt lábairól a színésznő.

Cobie és soroaztbeli karaktere több dologban is hasonlítanak egymásra: ahogy az enyhén maszkulin beütésű tévériporter, úgy az Így jártam anyátokkal sztárja a valóságban is szereti a Scotchot és a szivar illatát. Ráadásul Cobie is nehezen vall szerelmet. Ahogy az Így jártam anyátokkal karakteréből is harapófogóval húzta ki Ted azt a bizonyos “sz”-betűs szót, úgy a színésznő a valóságban is nehézkesen, csak 26 éves korában mondta ki először, hogy “szeretlek.”

Hogy hogyan alakul a sorozat szereplőinek sorsa, azt április 26-án az utolsó részből megtudhatod!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top