Sztárok

A közös munka miatt feszült a viszony Szabó Győző és Rezes Judit között

Szabó Győző és párja, Rezes Judit között nem ritkák a konfliktusok.

Egy kapcsolat – legyen szó házasságról, élettársi viszonyról vagy akár csak együtt járásról – rengeteg örömöt és boldogságot hordoz magában, ugyanakkor legalább ugyanennyi bánatot és nehézséget is.

“A közös munka sok konfliktust szül”

A rengeteg önfeledt vagy épp meghitt pillanat mellett a konfliktusok és a nézeteltérések is az élet velejárói – jól tudja ezt Rezes Judit és Szabó Győző is. A Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsor egyik sztárpárja két teljesen különböző személyiségtípust képvisel, Judit és Győző olyanok, akár a tűz és a víz. A Jászai Mari-díjas színésznő lapunknak többek között arról is mesélt, hogy eltérő személyiségük miatt nem ritkák köztük a kisebb-nagyobb veszekedések.

Nagyon szeretek Győzővel együtt dolgozni, de – mivel a közös munka általában sok konfliktust szül – azt is tudom, hogy nekünk csak ritkán szabad együtt munkálkodnunk. Sokat vitatkozunk a munkában, teszem fel, egy adott dolog megoldásán, azonban azt gondolom, hogy ez – vagyis, hogy nem hagyjuk rá a másikra a dolgokat – a legtöbb esetben építő jellegű. Szerintem én megalkuvóbb vagyok, Győző hevesebb vérmérsékletű, de én sem hagyom magamat” – mondta a Nők Lapja Cafénak Rezes Judit.

Győzővel közös kisfiuk, Misi is kedvet kapott a tánchoz

A színésznő a szombati adás alkalmával táncpartnerével, Lehoczky Györggyel és kedvesével, Szabó Győzővel egyaránt parkettre lép majd. Emellett azt is elmesélte nekünk, hogy gyermekük, Misi is nyomon követi a műsort. “Édesanyám épp a minap mesélte, hogy amikor Misi ott volt náluk húsvétkor, táncra perdült, és azt mondta: »én vagyok a Lehoczky Gyuri«. Szerintem most, hogy látott minket, ő is kedvet kapott a tánchoz” – mosolygott Judit, aki már az első pillanatban megtalálta a közös hangot táncpartnerével.

“A Szombat Esti Láznak teljesen más metódusa van, mint egy színházi előadásnak: itt minden héten újabb és újabb táncokkal kell készülni, míg egy előadásnál másfél hónapunk van a premierig. A parkettre lépés előtt egy dologtól szoktam félni igazán, mégpedig attól, hogy valami bezavar, és elrontom, vagy elfelejtem a következő lépést. Gyuri azért elég nehéz koreográfiákat csinál, meg kell hagyni!” – nevetett.

Galériánkban megnézheted a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés versenyzőpárosait:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top