Sztárok

Összeházasodott Kim Kardashian és Kanye West

Külföldi lapértesülések szerint Kim Kardashian és Kanye West nemrég hivatalosan is összekötötte az életét.

KIm Kardashian és Kanye West nemrég úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább, s végre hivatalosan is összekötik az életüket. Az 58. Bécsi Operabál sztárvendége és rapper kedvese állítólag Los Angelesben, szűk családi és baráti körben mondta ki a boldogító igent.

A People magazinnak a produktum nélküli celebek királynőjének egyik ismerőse megerősítette a Összeházasodott Kim Kardashian és Kanye Westhírt, és azt is elmondta, hogy a friggyel a nagyot zakózó híresség egyik régi álma vált valóra. Na, de nem ennyire egyszerű a történet, ugyanis ugyanennek a lapnak egy másik ismerős kerek perec kijelentette, hogy az egész házasságkötésesdi csak kacsa.

A nemrég halálra rémült Kim és a mémmé vált Kanye egyelőre nem erősítették meg az értesüléseket (de nem is cáfolták). Ki tudja, könnyen lehet, hogy azért ilyen nagy a hallgatás, mert még folynak a bejelentésért járó juss körüli találgatások. Bármi is az igazság, mi előre/utólag is sok boldogságot kívánunk nekik!

Az önimádatot csúcsra járató Kimről készült galériánkat itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top