Sztárok

Angelina Jolie nem akart gyerekeket

Fiatalként egyáltalán nem készült az anyaságra és a gyereknevelésre Angelina Jolie. Sőt, semmi más nem állt távolabb tőle.

A magánéletéről nem túl sűrűn nyilatkozó Angelina Jolie az amerikai ELLE legújabb számában élete egyik legőszintébb interjúját adta. Az egy esztendeje dupla masztektómián áteső színésznő először beszélt arról, hogy igazából soha nem is akart anya lenni.

Angelina Jolie nem akart gyerekeket

A néha igencsak riasztó Angelina a szülei válása miatt nem igazán vágyott normális családra vagy gyerekekre, és nem is kereste a lehetőségét, hogy szülői örömök elé nézzen. Sőt, abban sem hitt, hogy az igaz szerelem rátalál egyszer. Így a mai napig mindig meglepődik azon, hogy mennyire boldog Brad Pitt mellett, és mennyire imádja a gyerekeiket. Ez az idilli életállapot ugyanis pontosan az ellentéte annak, amit fiatalként magának jósolt, vagy amire vágyott. így nem is cserélné el semmire alaposan megváltozott életét.

Angie le sem tagadhatná, hogy tényleg a gyerekei jelentenek mindent a számára, és ez jól látszik a róluk készült fotókon is.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top