Sztárok

Csak úgy ragyog Király Linda – galéria

Király Linda és Viktor New Yorkba utaztak meglátogatni testvérüket, Bent, közös fellépésük is volt.
Fotó: Király Linda Instagram oldala
Fotó: Király Linda Instagram oldala

Húzós időszakot tudhatnak maguk mögött a Király testvérek. Mind Linda, mind Viktor részt vettek az Eurovízió hazai elődöntőjében, ami sokat kivett az énekesekből. Viktor A Dalban való részvétel után Az ének iskolája tanáraként kisdiákjai útjait terelgette, míg Linda korábbi botlása miatt került ismét a címlapokra.

Harmadik testvérükhöz utaztak a tengerentúlra

A zenész család itthon tartózkodó tagjai pihenésképp utaztak Amerikába kint élő testvérükhöz, Benhez. A kiruccanás szemlátomást jót tett az énekesnőnek, aki Instagram-oldalára feltöltött fotók alapján kivirult a New York-i út alatt. Linda kisimult arccal, üdén mosolyog a képeken testvérei mellett, akikkel rengeteget nevettek, bohóckodtak, és még egy közös fellépést is vállaltak a Nagy Almában.

Galériánkban megnézheted, hogyan telt az igazi tesós kiruccanás:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Kiakadt az egykori modell, amiért az egyik napilap azt állította róla, hogy még mindig szoptatja kislányát. Hogy pontosan kiről is van szó, azt a Hír24 oldalán tudhatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top