Sztárok

Sandra Bullockra hajt Amerika Kapitány

Úgy tűnik, hogy Sandra Bullock végre beadja a derekát a tőle jóval fiatalabb Chris Evans udvarlásának.

Miközben a karrierje egyre nagyobb magaslatokban jár, a magánéletben elkerüli a siker Sandra Bullockot. Próbálkozásai ugyan voltak, amióta elvált csalfa férjétől, de az elmúlt négy évben igazából csak a fia volt az egyetlen férfi az életében. Most azonban úgy tűnik, hogy kedvező széljárást kapott szerelmi életének hajója.

A néha nagyokat villantó Sandrának már hónapok óta udvarol Chris Evans, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Az elmúlt hetekben rengeteg időt töltenek együtt, és ha nincs idejük találkozni, akkor egyfolytában a telefonon lógnak, hogy megbeszéljék az élet nagy dolgait. Sandy pedig egyre boldogabb, és kezdi úgy érezni, hogy a tizenhét évvel ifjabb kollégája megérdemel egy esélyt.

Sandra Bullock-ra hajt Amerika Kapitány

Amivel Amerika Kapitány megtestesítője élete egyik legnagyobb vágyát váltaná valóra. Chris ugyanis tinikora óta plátói érzelmeket táplál Sandra iránt, és őt tartja a világ legszebb nőjének. Így amint bekerült a hollywoodi körforgásba, mindent megtett, hogy Bullock közelébe kerüljön. Ami sikerült is neki, és már jó ideje közeli barátságot ápolnak. Az utóbbi időben pedig már sokkal többek is, mint barátok.

Ha az égiek is úgy akarják, akkor a közös életüket egy csodálatos palotában kezdhetik meg. Ahová a galériánkban Ti is betekinthettek!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top