Sztárok

Legendás zenekarral koncertezik Szabó Ádám – galéria

Több híresség mellett a Csillag Születikben és az X-Faktorban feltűnt Szabó Ádám is tiszteletét tette a Milka Crispello csütörtöki, fővárosi rendezvényén.

Az énekes-harmonikás fiú, ahogy anno az említett műsorokban, úgy a budapesti Erzsébet téren is egyetlen pillanat alatt belopta magát az emberek szívébe a produkciójával. Ádám hatalmas tapsvihar és üdvrivalgás közepette távozott a lila kifutóról, majd a backstage-be sietett, ahol is – az interjú erejéig – leeszkábálta magáról imádott hangszerét.

Az X-Faktor ötödik helyezettjével egyébként nagyot fordult a világ a tehetségkutató óta, s annak ellenére, hogy nemigen hallat magáról mostanában, nem tűnt el a süllyesztőben. Szerencsés ember – mondom, mire egyetértően bólogat. “Szakmai élet pipa, magánélet pipa” – mondja, mosollyal az arcán, majd azt is elárulja, hogy harmonikavizsgáról sietett a rendezvényre. “Harmadéves vagyok az egyetemen, most halasztok majd egy évet, mert meg kell csinálnom az angol nyelvvizsgát. Sűrű lesz ez a nyár, szerencsére sok előre lekötött fellépésem van – ami egyúttal azt is jelenti, hogy tényleges nyaralásra nemigen lesz időm, de nem bánom. Egy biztos: vagy a Szigetre, vagy a VOLT-ra ellátogatok, ugyanis még sohasem voltam fesztiválon, és most már azért ideje lenne” – mesélte a huszonkét éves fiú, akinek az életkorából adódóan szerintem még bőven lesz ideje fesztiválozni.

Szabó Ádám Jakabos Zsuzsát szórakoztatta
Szabó Ádám Jakabos Zsuzsát szórakoztatta

Ezt egyébként ő maga is tudja, de eltökélt szándéka, hogy idén nyáron ő is belekóstol a fesztivál-életérzésbe. Kedvesével, Nikivel köszöni szépen, remekül megvannak, jobban nem is lehetnének. “Nemrég összeköltöztünk, ezáltal minden könnyebb lett. Tulajdonképpen az X-Faktornak köszönhetem azt is, hogy újra egymásra találtunk. Most minden olyan egyszerű: nincsenek nagy veszekedések (na, nem mintha eddig lettek volna), így, hogy együtt élünk sokkal könnyebb megbeszélni a dolgokat, az esetleges nézeteltéréseket” – meséli Ádám, akin jól látszik, hogy fülig szerelmes táncos kedvesébe. Niki mellett a másik szerelme a zene, amely szintén rengeteg örömöt szerez neki: épp az iskolai tanév végén jelenik meg második saját dala, decemberben pedig az Illés zenekar koncertjén lép színpadra.

Galériánkban többek között azt is megnézheted, hogyan fogadta Vastag Tamás szerenádját Iszak Eszter:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top