Sztárok

Kiderült, ki lesz Geszti Péter utódja az X-Faktorban

Végre kiderült, ki ül a mentori székbe Geszti Péter helyett.

Meglepő fordulat: Amerikából érkezik Geszti Péter utódja az X-Faktorba – írja a Blikk.
Szűcs Gábor tíz éve költözött Amerikába, ahol először mosogatófiú volt, majd megnyerte a világ egyik leghíresebb bluesversenyét, azóta pedig a toplistákat vezeti a tengerentúlon.

“Meglepődtem, amikor megkerestek az RTL Klubtól, de örömmel mondtam igent. Tíz év kemény munka áll mögöttem, hiszen 2004-ben kiköltöztem Amerikába, ahol mosogatóként kezdtem dolgozni délután négytől hajnal négyig, mindezt kajaszünet nélkül. Többször éreztem úgy, hogy feladom, ugyanis az első két év nagyon nehéz volt, mivel eleve meg kellett tanulnom az ottani rendszert, és megélhetési problémáim voltak. Volt olyan időszak, amikor lebetegedtem, és még ételre sem volt pénzem. Akkor padlóra kerültem, de a kitartásom átsegített a nehézségeken” – árulta el magáról Szűcs Gábor, művésznevén Little G Weevil.

Ahogy elmondta, nagyon örül a kihívásnak, és hisz benne, hogy kemény munkával az álmok teljesíthetők. “A nehéz időszakon engem is az segített át, hogy bíztam magamban, s tudtam: napról napra közelebb kerülök az álmomhoz, és szerencsére így is lett. Amikor mosogatófiú voltam, folyamatosan azon dolgoztam, hogy színpadra kerüljek. Amikor a fellépők kiszúrták, hogy munkaruhában minden este őket figyelem, egyszer csak felhívtak a színpadra, ahol megmutathattam, mit tudok. A végén a menedzser engedélyezte, hogy hetente játszhassak, majd három hét után egyéves szerződést írtam alá, de mindeközben még a konyhán dolgoztam” – mesélte el.

Állítólag leginkább azért esett éppen őrá a választás, mert amellett, hogy elismert zenész, túllát a hazai könnyűzenei kereteken, ez pedig fontos szempont a műsornál, hiszen ezt korábban Malek Miklós mentorsága képviselte.

facebook.com
Forrás: facebook.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top