Sztárok

Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktor döntőjében! – videó

Magyar siker: Gyurcsík Tibor bejutott a szlovák X-Faktor élőshow-jába.

Ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt szeretnénk, akkor sem szabad feladni – jól tudja ezt Gyurcsík Tibor is. Az X-Faktor felfedezettje a tehetségkutató végeztével mindent megtett annak érdekében, hogy hosszú távú karriert fusson be Magyarországon, ám a számításai nem teljesen jöttek be.

“Féltem, hogy mi lesz, mi vár majd rám”

Ő azonban nem adta fel, s ha nem is itthon, de ismét szerencsét próbált. Mint arról korábban beszámoltunk: Tibi elindult a szlovák X-Faktorban, ahol simán vette az akadályokat, és bekerült a mentorházba. Tegnap este pedig végre az is kiderült, hogy a kemény munka meghozta gyümölcsét, hiszen bejutott a műsor döntőjébe. “Egy nappal a megmérettetés előtt érkeztünk meg Pozsonyba a többiekkel, egy hotelben töltöttük az estét. Másnap egy nagyon előkelő Gyurcsík Tibor bekerült a szlovák X-Faktor döntőjébe - videószállodába vittek minket, és elmondták, hogy a hotel tetején, a helikopter-leszállópályán fogunk majd énekelni Celeste-nek és a mentorsegédjének, Richard Müllernek. Róla azt kell tudni, hogy a zenei élet egyik élő ikonja, rengeteg slágere van, és nagyon közkedvelt” – kezdte az élménybeszámolót Gyurcsík Tibor.

Az énekes a Nők Lapja Cafénak arról is mesélt, milyen érzések kavarogtak benne a döntést megelőzően és azt követően. “Furcsa, de az a néhány óra, amit a várakozással töltöttünk, nagyon gyorsan elszaladt. Amikor mondták, hogy most már végre én jövök, a torkomban dobogott a szívem, hihetetlenül izgultam. Féltem, hogy mi lesz, hogy mi vár majd rám” – mesélte Tibi, aki a One Republic egyik népszerű slágerét, a Counting Starst énekelte el a naplementében.

Reméli, elfogadja a szlovák közönség

Gyurcsík Tibor bekerült a szlovák X-Faktor döntőjébe - videóA Mentorház résztvevői másnap egy stúdióban tudták meg, milyen döntés született a jövőjükkel kapcsolatban. “Másodikként hívtak be, bementem, leültem Celeste mellé, és azt gondoltam: mégiscsak idősebb vagyok, csak sikerül kiolvasnom valamit a szeméből. Nem sikerült (nevet). Elmondta, hogy én a többiekhez képest elég más vagyok, és nem biztos, hogy így beleillek a képbe. Amikor ezt kimondta, azt éreztem, hogy ennyi volt, itt a vége, de végül kibökte, hogy magával visz az élőshow-ba. Leírhatatlanul boldog voltam, szavakba sem tudom önteni, hogy mit éreztem abban a néhány pillanatban” – árulta el a szomszédait őrületbe kergető énekes, aki – bárhogy is alakul a jövő – büszke arra, hogy eljutott idáig. “Teljesült egy következő nagy álmom, hiszen végre bemutatkozhatok a szlovák közönség előtt is. Bízom benne, hogy jó lesz a fogadtatásom. Tudod, azt gondolom, hogy innentől kezdve már nem történhetnek olyan rossz dolgok” – zárta Tibi. Mi ezúton is nagyon sok sikert kívánunk neki!

Itt meghallgathatod Tibi Mentorházban előadott produkcióját, itt pedig megnézheted, hogyan szerepelt anno a műsor válogatóján:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top