Sztárok

Újabb okosságok VV Iza szájából

Már majd' egy hónapja él a villa falain kívül Iza és Krisztián, és láss csodát, még mindig együtt vannak, és közösen bolyonganak a magyar nyelv kacifántos útvesztőjében.

A villa balhés szerelmespárja bár távkapcsolatban él, de elmondásuk szerint csak úgy dúl köztük a szerelem. Talán épp ez a titka. Mindenesetre a hajdúnánási fiú nem bánná, ha jobban szem előtt lenne egykoron szupermodellségről álmodozó kedvese. “Szeretnék felköltözni Pestre, már csak azért is, hogy minél többet tudjak Izával lenni, bár nem nagyon támogatja ezt az ötletet. A fülébe kell rágni” – kezdte Krisztián a Reflektor stábjának. Száj vagy fül, egykutya.

VV Iza kezd hozzászokni, hogy felállítják

Bár a szerelmesek között gyorsan parázs vita alakult ki, mert Iza szerint egyáltalán nem kell a fülébe rágni semmit, ő ugyanis támogatná, hogy párja a fővárosba cuccoljon, csak hát, azt nem tudja, hogy ez mennyire megoldható. Ennek – és Krisztián féltékenységének – ellenére jól megvannak, sőt Iza már a villa hozta népszerűség keserédes ízével is megbarátkozott. “Nagyon furcsa volt, az, mikor kijöttem, és első nap kimentem az utcára, és nem is csak azért, mert láttam, hogy bámulnak és összesúgnak mögöttem, visszanéznek, megállítanak és futnak utánam, hanem, úgy alapból, úgy éreztem magam, mint  egy kis ufó.” És mindezt egy levegővétellel! Az is kiderült, már egészen hozzászokott. “Mintha belecsöppentem volna egy idegen világba, de most már jobban kezdek hozzászokni, hogy megnéznek vagy felállítanak, ha eszek valahol.

VV Iza kezd hozzászokni, hogy felállítják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top