Sztárok

Kovács Ágit a halhatatlanok sorába emelik

Olimpiai bajnok úszónőnk hamarosan az Egyesült Államokba repül, ugyanis beiktatják a Hall of Fame-be.

Ez igen, egy újabb ok, amiért büszkék lehetünk Kovács Ágira! Hajós Alfréd, Egerszegi Krisztina és sok más magyar sportoló után hamarosan olimpiai bajnok úszónőnk is bekerül a halhatatlanok sorába. A sportolói karrierje során jobbnál jobb eredményeket szerző úszónő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy az Egyesült Államokba készül.

Fotó: Kovács Ági Facebook
Fotó: Kovács Ági Facebook


“Ezt a zászlót 14 éves koromban kaptam anyukámtól az első nagy nemzetközi versenyem előtt. Ez a zászló volt a kabalám a 13 év válogatottságom alatt. Minden világversenyen ott volt a zsebemben amikor a döntőket úsztam. Csütörtökön utazom ki Amerikába, a beiktatásomra a Hall of Fame-be, természetesen most is magammal viszem” – írta az ominózus bejegyzésben a bombaformában lévő úszónő. A beiktatásra egyébként a Florida állambeli Fort Lauderdale-ben található múzeumban kerül majd sor. Mi mindehhez csak annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy megemeljük képzeletbeli kalapunkat Ági előtt, annak pedig külön örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik messzire viszik országunk jó hírét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top